Latvijā viesosies viens no pasaulē atzītākajiem bārmeņiem Tims Eteringtons-Džadžs

Pievienots: 18.03.2015.Autors: PRIKE Latvija Skatījumi: 2 / 175

Tims Eteringtons-Džadžs, publicitātes foto

Š.g. 25. martā pirmo reizi Rīgā pēc īpaša PRIKE Latvija uzaicinājuma viesosies viens no pasaulē atzītākajiem bārmeņiem, zīmolu Diageo Reserve un Bulleit Frontier Bourbon globālais vēstnieks Tims Eteringtons-Džadžs (Tim Etherington-Judge). Džadžs vadījis apmācības bārmeņiem visā pasaulē, kā arī neskaitāmiem bāriem palīdzējis attīstīt klientu apkalpošanu un servisu līdz pasaules izcilāko bāru līmenim. Eksperts Latvijā ieradīsies, lai dalītos pieredzē un vadītu meistarklases Latvijas labākajiem bārmeņiem. 

Tima Džadža vizīte norisināsies pasaules vadošo alkoholisko zīmolu turētāja Diageo izveidotās programmas Bar Academy ietvaros. Starptautiski atzītais dzērienu miksēšanas eksperts Latvijas bārmeņus izglītos par dažādiem alkoholisko dzērienu veidiem, to pagatavošanu un kvalitatīvu pasniegšanu, kā arī izvērtēs viņu profesionālo sagatavotību un iespējas tuvākajos gados veiksmīgi startēt pasaules prestižākajā konkursā bārmeņiem – Diageo World Class.

Diageo World Class sacensības ir augstākā līmeņa konkurss, kura dalībniekiem nepieciešams demonstrēt ne tikai apjomīgas teorētiskās zināšanas, bet arī izcilu kokteiļu jaukšanas meistarību. Ne velti tiek uzskatīts, ka uzvara Diageo World Class ir jebkura bārmeņa sapnis – pavisam droši var apgalvot, ka tas ir prestižākais apbalvojums, ko bārmenis var iegūt savas karjeras laikā. Tima Džadža vadītās meistarklases uzskatāmas par ļoti nopietnu sagavošanās un profesionālo prasmju izvērtēšanas posmu Diageo World Class sacensībām.

Pēdējo gadu laikā Latvijā ievērojami uzplaukusi kokteiļu jaukšanas un pagatavošanas kultūra, savukārt Latvijas bārmeņi uzskatāmi par ļoti perspektīviem un daudzsološiem kokteiļu meistariem. Viņi ir uz izaugsmi un panākumiem orientēti, tāpēc nevaru vien sagaidīt, kad varēsim kopā darboties aiz bāra letes un redzēt, uz ko īsti profesionāļi ir spējīgi,” stāsta kokteiļu jaukšanas eksperts Tims Eteringtons-Džadžs.

Starptautiski atzītā stipro alkoholu eksperta Tima Džadža vizīte Latvijā ir unikāls notikums – šāda mēroga pieredzes apmaiņas pasākumi gan Latvijā, gan visā Baltijā ir ļoti liels retums un nenovērtējama pieredze ikvienam bārmenim. Tima Džadža viesošanos un meistarklases Rīgā tikai īpaši aicinātiem viesiem organizē PRIKE Latvija – luksus klases alkoholisko dzērienu zīmolu ražotāja Diageo oficiālais pārstāvis Latvijā.

Tims Džadžs meistarklašu dalībniekus iepazīstinās arī ar Diageo Reserve ražotajiem produktiem – tādiem pasaulē iecienītiem alkoholisko dzērienu zīmoliem kā Johnnie Walker, Tanqueray, Zacapa, Don Julio, Ketel One, Ciroc, Grand Marnier, Bulleit Bourbon, kā arī plašu Single Malt viskiju klāstu – Lagavulin, Talisker, Singleton, Cardhu, Caol Ila, Dalwhinnie, Glenkinchie un Oban.

Tima Džadža vadītās bārmeņu meistarklases norisināsies  viesnīcas Grand Palace Hotel telpās 25. martā no plkst. 15:00 līdz 18:00. Tās iespējams apmeklēt, līdz 20. martam apstiprinot savu dalību, rakstot uz e-pastu info@prike.lv. Vietu skaits meistarklasēs ir ierobežots, ieeja – tikai PRIKE Latvija aicinātiem viesiem. 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: