Studentus aicina uz iepazīšanās lekciju par dizaina konkursu „Electrolux Design Lab 2015”

Pievienots: 06.02.2015.Autors: Electrolux Latvia Skatījumi: 1 / 120

Lai iepazīstinātu ar pasaules mēroga konkursu „Electrolux Design Lab 2015”, rūpnieciskā dizaina tendencēm un Latvijas līdzšinējo dalību tajā, otrdien, 10.februārī, plkst. 11.30 Latvijas Mākslas akadēmijā notiks iepazīšanās lekcija. Uz to aicināti visi studenti un 2014.gada absolventi, kuriem ir savas idejas dizaina risinājumiem veselīgam mājoklim nākotnes cilvēkam.

Lekcijas laikā „Electrolux Design Lab” konkursa koordinatore Latvijā Lita Grafa iepazīstinās ar konkursa „Electrolux Design Lab 2015” tēmu „Veselīgi un priecīgi bērni”, ko konkursa dalībniekiem savās idejās būs iespēja izvērst trīs tematiskos virzienos – kulinārijas prieks, audumu kopšana un gaisa attīrīšana.

Savukārt noslēgumā savus ieteikumus konkursa interesentiem sniegs „Electrolux Design Lab” oficiālā vēstnese Latvijā - garšu dizainere un žurnāla „Četras Sezonas” redaktore Signe Meirāne.

Lekcija notiks Latvijas Mākslas akadēmijas jaunā korpusa 2. stāvā no plkst. 11.30 līdz plkst. 13.00.

Ierobežotā vietu skaita dēļ lūgums pieteikt dalību lekcijā līdz 9.februāra plkst. 17.00 rakstot uz e-pastu riga@hauska.com

Par „Electrolux Design Lab 2014”

2014. gada konkursam „Veselīgas mājokļa veidošana” (Creating Healthy Homes) iespējams pieteikt produktu, aksesuāru, pakalpojumu idejas trīs tematiskos virzienos: kulinārijas prieks (Culinary Enjoyment), audumu kopšana (Fabric Care) un gaisa attīrīšana (Air Purification). Lai piedalītos konkursā, dalībniekam jāiesniedz idejas apraksts, vizuāla skice, kas to ilustrē, un potenciālā lietotāja iespējamo ieguvumu apraksts. Ideju iesniegt konkursa pirmajai kārtai varēs no 2014. gada 1. marta līdz 6. aprīlim. Konkursā aicināti pieteikties dizaina studenti, lai ar dizaina idejām sacenstos par sešu mēnešu apmaksātu prakses vietu „Electrolux” starptautiskajā dizaina centrā un par naudas balvām, kuru kopējais budžets ir 11 000 eiro. Konkurss norisinās jau divpadsmito gadu, savukārt dalībnieki no Latvijas, pārstāvot Latvijas Mākslas akadēmiju, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolu, Rīgas Tehnisko universitāti un citas izglītības iestādes, tajā piedalījušies pēdējos četrus gadus. Plašāk: www.electrolux.com/electroluxdesignlab

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: