LIDO slēdz pop-up vasaras terasi Jūrmalā

Pievienots: 09.09.2013.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 299

Publicitātes foto, Lido pop-up terase 

Noslēdzoties vasaras sezonai, pirmajā septembra nedēļā, tika slēgta LIDO pop-up bistro jeb vasaras terase Jūrmalā, kas, atbilstoši gaidītajam plānam, strādājusi ar labiem rezultātiem. Brīvdienās terase paēdināja vairākus tūkstošus cilvēku un vispieprasītākie bija cūkgaļas un vistas gaļas šašliks, kā arī LIDO alus. LIDO apsver iespēju arī turpmāk izmēģināt pop-up bistro konceptu.

Šī gada vasara bija pirmā reize, kad LIDO bistro, kas ir viena no Latvijas virtuves vizītkartēm, kļuva pieejams jūrmalniekiem un Jūrmalas viesiem. 29.jūnijā LIDO pirmo reizi atvēra pop-up bistro jeb vasaras terasi Jūrmalā, Pilsoņu ielā 14/16 (Jomas ielas un Pilsoņu ielas stūrī), kas darbojās katru dienu līdz pat septembrim. Tās ēdienkartē bija LIDO apmeklētāju iecienītākie gaļas un zivs ēdieni, uzkodas un LIDO konditorejas izstrādājumi.

„Lai arī LIDO ir ievērojama pieredze izbraukuma tirdzniecībā, šī mums bija pilnīgi jauna pieredze - tradicionālā bistro vietā veidot pop-up bistro jeb ēdināšanas vietu, kas parādās negaidot un uz neilgu laiku. Un ar prieku varam teikt, ka gaidītais ir īstenojies un rezultāti pilnībā atbilst tam, ko plānojām un noteikti izskatīsim iespējas arī turpmāk veidot šāda veida pagaidu bistro vai nu turpat Jūrmalā vai varbūt pavisam kādā citā vietā vai pilsētā,” stāsta Rita Auziņa, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja.

LIDO vasaras terasi ik dienu apmeklēja no vairākiem simtiem cilvēku darba dienās līdz vairākiem tūkstošiem cilvēku brīvdienās. Lielākā apmeklētāju plūsma bija vērojama Jūlijā un izteikti liela arī Jomas ielas svētku laikā. Klientu lokā bija gan vietējie iedzīvotāji, gan Jūrmalas viesi, vairākumu gan sastādīja tūristi no dažādām valstīm, kas novērtēja ne tika ēdienus, bet arī dzīvo mūziku brīvdienās. Pieprasītākie produkti bija cūkgaļas un vistas šašliks, un LIDO alus.

Šobrīd LIDO tīklu veido astoņi bistro Latvijā (LIDO Alus sētaLIDO DzirnavasLIDO VērmanītisLIDO ĢertrūdeLIDO Krievu sētaLIDO SpiceLIDO Lidosta un LIDO Atpūtas centrs  un tā restorāns), kā arī viens LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un divi veikali Rīgā un Liepājā.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: