LIDO Rotaļzeme - jauns bērnu atrakciju parks Rīgā

Pievienots: 30.08.2013.Autors: Lido Skatījumi: 2 / 422

Publicitātes foto, LIDO Rotaļzeme t/c Spice

Sveicot Latvijas skolēnus Zinību dienā, svētdien, 1. septembrī, plkst. 12.00, tirdzniecības centrā Spice tiks atklāts vērienīgs un unikāls bērnu atrakciju parks LIDO Rotaļzeme. Tā būs viena no lielākajām iekštelpu bērnu izklaides vietām Rīgā, kas aizņems 1700 kvadrātmetru platību un piedāvās vairāk nekā 20 atrakciju veidus un bezmaksas brīvdienu izklaides programmas. Parka izveidē LIDO un Annels, sadarbībā ar t/c Spice investējuši vairāk nekā 70 000 latus.

Kopš 2005.gada t/c Spice 2.stāvā, pie LIDO bistro atradās bērnu pilsētiņa, kas gadu gaitā ieguva lielu popularitāti kā viena no plašākajām bērnu atrakciju vietām Rīgā iekštelpās. Šā gada vasarā LIDO un bērnu atrakciju tirgus līderis Annels ar t/c Spice atbalstu veica vērienīgu rekonstrukciju, izveidojot jaunu, unikālu bērnu atrakciju parku.

Rīgā ir ļoti maz vietu iekštelpās atpūtai kopā ar bērniem. Pati esmu māmiņa un to izjūtu. Nedēļa paiet darbu steigā, un, lai radītu ģimenēm vietu, kur kopā pavadīt brīvdienas, darbojas LIDO Atpūtas centrs ar LIDO atrakciju parku Krasta ielā un tapa arī bērnu pilsētiņa Spicē. Lai piedāvātu klientiem ko jaunu, visu vasaru kopā ar partneri Annels aktīvi strādājām, veidojot vēl nebijušu atrakciju parku bērniem t/c Spice, kurā interesanti būtu gan pavisam mazajiem, sākot no viena gada, gan arī lielākiem bērniem līdz desmit un vairāk gadiem,” stāsta Rita Auziņa, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja.

LIDO Rotaļzeme piedāvās plašu bērnu rotaļu un aktivitāšu izvēli: Pils atrakciju zonu, kurā mazie bērni (1-5 gadu veci) varēs attīstīt fantāziju, būvējot torņus no mīkstiem klučiem, izzināt skaņu un sajūtu pasauli, spēlējoties ar attīstošajām rotaļlietām, piepildīt savu sapni iejusties pieaugušo lomā, izmēģinot jaunumu Latvijā - bērnu fitnesa trenažierus un virtuves zonu ar imitētu mājsaimniecības tehniku, dažādiem sadzīves priekšmetiem, kā arī leļļu zonu, kas ļaus attīstīt sabiedriskās un mājsaimnieciskās iemaņas. Lielāki bērni (6-10 gadu veci) varēs rotaļāties milzu atrakcijā vairākos stāvos ar labirintiem, slidkalniņiem un baseinu, darboties radošo aktivitāšu zonā un pagatavot saviem vecākiem kaut ko patīkamu vai attīstīt spēka un izturības prasmes rāpjoties pa klinšu sienu vai izbaudot piepūšamo atrakciju.

Pārējā LIDO Rotaļzemes teritorijā izvietotas atjaunotas jau labi zināmās un iecienītās atrakcijas – Vilcieniņš, Bērnu autoskola, Zirdziņu karuselis u.c., kā arī dažādi spēļu stimulatori.

Spice motto ir „pasaule ģimenei”, tāpēc līdzās plašajam veikalu spektram esam izveidojuši unikālu, no citiem tirdzniecības centriem atšķirīgu, bērnu iemaņas un prasmes attīstošu izklaides zemi bērniem. Sadarbībā ar pieredzējušajiem tirgus līderiem LIDO un Annels radītā 1700 kvadrātmetru plašā LIDO Rotaļzeme ir unikāls projekts, kas ar aktivitāšu izvēles daudzveidību patīkami pārsteigs bērnus un vecākus. Katru nedēļas nogali LIDO Rotaļzemē notiks bezmaksas brīvdienu pasākumi bērniem un būs iespēja pasūtīt jautras bērnu ballītes,” piebilst t/c Spice direktore Iveta Lāce.

LIDO Rotaļzemes atklāšanas dienā 1.septembrī sākot no plkst.12.00 bērniem būs iespēja piedalīties bezmaksas aktivitātēs: rotaļās kopā ar Sniegbaltīti un septiņiem rūķīšiem, doties medus „ekspotīcijā” kopā ar Vinniju Pūku, apsveikt Brālīti dzimšanas dienā kopā ar Karlsonu, kā arī palīdzēt Buratino un Malvīnei meklēt nozaudēto zelta atslēdziņu.

LIDO Rotaļzemes atklāšanas programma bērniem:
12:00 – 12:15 Vinnija Pūka piedzīvojums ar Bitēm;
13.00 – 13:15 Buratino pazudušās zelta atslēdziņas meklēšana;
14:00 – 14:15 Karlsons ierodas uz dzimšanas dienu pie Brālīša;
15:00 – 15:15 Sniegbaltīte un septiņi Rūķīši.

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu.  2012. gadā uzņēmums tika pārveidots no SIA par AS, un tā struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši deviņi bistro (LIDO Alus sēta, LIDO Dzirnavas, LIDO Vērmanītis, LIDO Ģertrūde, LIDO Krievu sēta, LIDO Spice, LIDO Lidosta un LIDO Atpūtas centrs  un tā restorāns, Ķirsons Māja, LIDO bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un divi veikali Rīgā un Liepājā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 850 darbiniekus. 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: