Aicinām restorānus un kafejnīcas piedalīties otrajā Gastronomijas festivālā

Pievienots: 27.06.2013.Autors: GastroFest Skatījumi: 1 / 139

Foto: "PORT HOTEL" restorāns

Šogad no 31. augusta līdz 8. septembrim notiks otrais Gastronomijas festivāls, kurā ir aicināti piedalīties restorāni, kafejnīcas un bāri no visas Latvijas. Festivāla dalībnieki Latvijas iedzīvotājiem un viesiem prezentēs unikālus ēdienus, jaunas ēdienkartes un piedāvās īpašas akcijas, lai ikviens varētu izbaudīt grandiozu ceļojumu garšu pasaulē. Septembra sākums izvērtīsies par īstiem pavārmākslas svētkiem visā Latvijā!

Šogad Gastronomijas festivāls aptvers ne tikai Rīgas, bet gan visas Latvijas gardākās maltītes ieturēšanas vietas. Festivāla organizatori aicina ikvienu sevi cienošu restorānu, kafejnīcu un bāru pieteikt dalību, lai ar savu unikālo festivāla piedāvājumu par īpašām festivāla cenām ne tikai piesaistītu jaunus klientus un pārsteigtu jau esošos, bet arī prezentētu sevi plašākai sabiedrībai un piedalītos festivāla mērķu īstenošanā – popularizētu ārpus mājas ēšanas kultūru un demonstrētu Latvijas sabiedriskās ēdināšanas un viesmīlības sektora augsto profesionālo līmeni.

Pērn festivālā gardēžus ar lieliskām maltītēm priecēja vairāk nekā 40 restorāni, tajā skaitā arī tādi restorāni kā „Gutenbergs”, „Kaļķu vārti”, „Ambiente”, „Bibliotēka N°1 restorāns”, 3 pavāru restorāns „Tam labam būs augt”, „Kitchen”, „SUITE Restorāns”, „Melnā Kaķa Mājas Restorāns”, svaigēšanas restorāns „Raw Garden”, zivju restorāns „Le Dome”, kokteiļbārs „Betty Page” u. c.

Dalība festivālā ir bez maksas, un katrs Gastronomijas festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentē savā ēdināšanas uzņēmumā, kur vislabāk sajūtama gan īpašā vide, gan viesmīlība, gan šefpavāra, konditora vai bārmeņa talanta pieskāriens.

Dalību ir iespējams pieteikt festivāla mājaslapā sadaļā „Pieteikšanās forma” – http://bt1.lv/gastrofest/lv/index.php.

Foto: "Tex-Mex" restorāns

Festivāla informatīvie atbalstītāji: „Apollo.lv”, "Stila parks", „EASYGET”, „ISIC”, „Bartending.lv”, „Bon Appetit”, „BarRadar”, „Sieviešu pasaule”, „Receptes.lv”, „Mammām un tētiem”, „Grils.lv”, „Ceļo ar stilu”, „Baltic Travel Studio & Boutique”, „Mia.lv”, „Travel NEWS”, „Reitingi.lv”, „Spoki.lv”, „Pro Travel”, „Tūrisma attīstības valsts aģentūra”, Latvijas Oficiālais tūrisma portāls „Latvia.Travel”, „Kasnotiek.lv”, „Epadomi.lv”, „Tavavirtuve.lv”, Piedalies.lv, „Ciao Travel” u. c.

Festivāls norisināsies starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food” laikā. To rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociāciju, Pavāru klubu, Latvijas Bārmeņu federāciju un producentu grupu „Piraija Event”.

Papildu informācija:
Monta Serdāne, Gastronomijas festivāla koordinatore
Tālr.: 22005454, e-pasts: monta@piraija.lv

Rolands Nežborts, „Riga Food” projekta vadītājs
Tālr.: 67067550, e-pasts: rolands.nezborts@bt1.lv

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: