Pēc rekonstrukcijas atkal atvērts Sunny restorāns

Pievienots: 19.06.2013.Autors: SUNNY GROUP Skatījumi: 1 / 180

Foto: Baltictravelnews

Šī gada 13.jūnijā, pēc 2 mēnešu ilgas rekonstrukcijas, durvis atkal vēra vaļā Sunny restorāns Brīvības gatvē.

Paplašinātas restorāna esošās telpas un izveidota stiklota siena, kas viesiem dod iespēju gan ziemā, gan vasarā baudīt skatu uz vienmēr rosīgo Brīvības ielu. Blakus restorānam izveidots arī Lobby bārs, kurā varēs baudīt gardas uzkodas un dzērienus.

Restorāna vadītāja Gita Tobīsa: "Mūsu restorāna piedāvājumu, īpaši biznesa pusdienas, ir iecienījuši daudzi, tuvākas un tālākas apkārtnes, uzņēmumu darbinieki. Pieprasījums auga ar katru dienu un lai kvalitatīvi spētu uzņemt visus viesus, restorāna paplašināšana bija ļoti nepieciešama. Pēc rekonstrukcijas restorāna telpās ir 155 sēdvietas, bijušo 86 vietā, kas dod mums iespēju vienlaicīgi uzņemt gandrīz divas reizes vairāk viesu."

Visvairāk apmeklētājus pārsteigs restorāna jaunais, ekstravagantais interjers, kura autore ir pazīstamā dizainere Anna Butele.
"Dizaina koncepts veidots atbilstoši restorāna „Sunny” nosaukumam, kas raisa asociācijas ar sauli un gaismu. Ņemot par pamatu šos divus elementus, radīts interjers, kurā akcentēta gaismas un krāsas saspēle. Atbilstoši šiem komponentiem, restorānā valda dinamiska un viegla atmosfēra."

Šis Sunny restorāns tika atvērts 2006.gadā un šogad svinēs jau savu 7. dzimšanas dienu. Šobrīd Rīgā darbojas 5 Sunny filiāles gan viesnīcu un pusdienu restorāniem, gan ēdnīcas, kā arī mūzikas bārs un banketu serviss.

BarRadar profils: SUNNY RESTORĀNS

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: