KaTē

Tējnīca
Baznīcas laukums 13A, Smiltene
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 12.04.2013.
Profila skatījumi: 176
mēneša laikā: 8
Publicitātes foto

Piedāvājam nobaudīt un nopirkt vairāk kā 50 šķirņu tēju un kafiju, uz vietas gatavotu konditoreju, pusdienas un jauku atmosfēru.

Darba laiks
Šodien: 10:00-21:00

Pieejams

Bērnu stūrītis

Vērtējums

Ēdiens:
14
Apkalpošana:
14
Atmosfēra:
14

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

Vasaras veselīgais spirdzinājums – smūtijs un tā pagatavošanas noslēpumi
Saldajiem jeb augļu smūtijiem kā pamata šķidrumu visbiežāk izmanto ūdeni, pienu, kefīru, kokosriekstu pienu vai svaigi spiestu sulu, kurai ir lielāka uzturvērtība. No augļiem ierasti izvēlas ogas, banānus, melones, mango, persikus, nektarīnus, aprikozes, ķirbjus, bet no garšvielām pievieno vaniļu, kanēli, kardamonu, anīsu, piparmētru, baziliku. Savukārt zaļajiem smūtijiem par pamatu izmanto ūdeni, zaļo tēju, kokosriekstu ūdeni, ko var arī sasaldēt ledus kubiņos, vai svaigi spiestas sulas ar lielāku uzturvērtību. Šiem kokteiļiem no augļiem izvēlas ābolus, bumbierus, ananāsus, melones, persikus, nektarīnus, vīnogas, bet no dārzeņiem un zaļumiem izvēlas gurķus, spinātus, kāpostus, bietes, skābenes, kam pievieno garšvielas, tai skaitā, baziliku, piparmētru, ingveru, ķiploku, majorānu, estragonu, dilles, maurlokus, koriandru, timiānu, pētersīļus.
28.07.2014.
NEDĒĻAS (28.07.-01.08.) PUSDIENU PIEDĀVĀJUMS SALĀTBĀRĀ
Bulgura salāti ar salātlapu mix, kukurūzu, svaigiem gurķiem, tomātiem, burkāniem, pesto mērci un sezama sēklām + dienas zupa pēc izvēles.
28.07.2014.
Brīvdienu garšu un sajūtu svētki jeb BRANČS
Katru sestdienu un svētdienu Restorāns DĀRZS piedāvā lieliskus brīvdienu brančus jeb brokastpusdienas. Galds tiek klāts uz plkst. 11:00, kad tiek gaidīti visi brokastotāji. Mieloties, čalot un baudīt brīvdienu garšas ir iespējams līdz plkst. 16:00.
25.07.2014.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


KaTēTējnīca
Baznīcas laukums 13A, Smiltene
E-pasts:
Ziņa: